Η ΕταιρείαTο 1978 τα Μεσόγεια Αττικής γνώριζαν την οικιστική τους άνθιση. Την ίδια χρονιά στην Κερατέα, ο Βαγγέλης Παπαθανασίου ανοίγει την εμπορική του επιχείρηση που στόχο έχει να στηρίξει την ανοικοδόμηση της ευρύτερης περιοχής. Με βασική του φιλοσοφία την εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων αναγκών  και πελατοκεντρικό προσανατολισμό, γρήγορα γίνεται το σημείο αναφοράς για αγορές επώνυμων, ποιοτικών προϊόντων που αφορούν τη δόμηση.

40 χρόνια από τότε και με συνεπή, αδιάκοπη λειτουργία, το κατάστημα Παπαθανασίου είναι πλέον πόλος έλξης των κατοίκων που αναζητούν λύσεις για τις κατασκευές τους. Το δεύτερο κατάστημα Παπαθανασίου, ήρθε σαν φυσική εξέλιξη μιας ήδη επιτυχημένης πορείας. Γεννήθηκε για να εξυπηρετήσει πληρέστερα τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών του.


Στο νέο κατάστημα ό,τι έχει να κάνει με την κατασκευή, την επισκευή, τη συντήρηση, την ανακαίνιση και τη διακόσμηση, βρίσκεται στις προθήκες του. Χρώματα και βερνίκια, εργαλεία βαφής, σφραγιστικά και στεγανωτικά, κόλλες και αρμόστοκοι, σοβάδες και ειδικά κονιάματα δόμησης, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, πάνελ κάλυψης, υλικά ξηράς δόμησης και θερμομονωτικά, είδη κήπου, μπάρμπεκιου και φούρνοι, εργαλεία χειρός, ηλεκτρικά και μπαταρίας, ακόμη και είδη οικιακής χρήσης είναι εδώ για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των επαγγελματιών και ιδιωτών που τιμούν με την παρουσία τους το νέο κατάστημα.
 

Στρατηγικά επιλεγμένες συνεργασίες με κορυφαίες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, διασφαλίζουν την ασφαλή επιλογή προϊόντων, ικανών να καλύψουν κάθε υψηλή απαίτηση εφαρμογών.

Με βαθιά τεχνική γνώση και σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη, δημιουργήθηκε ένα άριστα δομημένο πολυκατάστημα όπου ο επισκέπτης του ζει μια πρωτόγνωρη αγοραστική εμπειρία.

Περιηγηθείτε στις σελίδες του εντύπου που κρατάτε στα χέρια σας και ανακαλύψτε προϊόντα και υπηρεσίες στημένα επάνω στις δικές σας ξεχωριστές αναζητήσεις.


Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

Ευάγγελος Παπαθανασίου