Υγρασία Τέλος | Air Control

 

Συσκευή Εξαρισμού με Θερμοστατική Βαλβίδα

Συσκευή εξαερισμού που ρυθμίζει αυτόματα την ροή του αέρα με βάση τις διακυμάνσεις της εξωτερικής θερμοκρασίας.

Διαθέσιμο σε Δύο Εκδόσεις

 

Με δύο διαφορετικές περσίδες

Εφαρμογές

 

Το AIRCONTROL είναι κατάλληλο για όλες τις εφαρμογές όπου χρειάζεται εξαερισμός (εξαφανίζοντας την μούχλα, τις άσχημες μυρωδιές, τους υδρατμούς κλπ), αποκλείοντας τον σχηματισμό ρευμάτων ψυχρού αέρα και έτσι εξασφαλίζοντας την ευχάριστη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό των κτιρίων.
Η πρωτοποριακή τεχνολογία του AIRCONTROL επιτρέπει τη λειτουργία του συστήματος χωρίς την χρήση μπαταριών και ηλεκτρικών συνδέσεων, συμβάλλοντας έτσι στην εξοικονόμηση ενέργειας του κτιρίου.

3 Τρόποι Λειτουργίας

 

Tο AIRCONTROL λειτουργεί στην αυτόματη επιλογή σε θερμοκρασίες από +5oC έως +20oC (έκδοση ήπιου κλίματος) και από -5oC έως +10oC (έκδοση ψυχρού κλίματος). Όσο χαμηλώνει η εξωτερική θερμοκρασία, τόσο μειώνεται είναι η ροή εισερχόμενου αέρα, έως ότου κλέισει τελείως η περσίδα. Όσο αυξάνεται η εξωτερική θερμοκρασία, τόσο μεγαλώνει η ροή εισερχόμενου αέρα, έως ότου ανοίξει πλήρως η περσίδα. Το AIRCONTROL είναι επίσης εξοπλισμένο με δύο επιλογές χειροκίνητης λειτουργίας, που σας επιτρέπουν να κλείνετε ή να ανοίγετε τελείως την ροή του αέρα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά – Διαστάσεις

 

Κατάλογος